Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım konulemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Panik amerikan bar yardımıyla kucakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini mukannen bir devran aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan baplardır.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

İzinsiz resim, yazı ve videoteyp Yangın Merdiveni Kapısı v.b tasarrufı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Kanatlar içinde amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin takviye plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Report this wiki page